Bizimle iletişime geçin

Merhaba, ne arıyorsun?

İnternet

Yapay zekalı Google Chrome gerçek oluyor!

Google, ürünlerine yapay zeka dahil etmeye devam ediyor. Bir süredir Chrome deneyimini daha akıllı hale getirmek için çalışan şirket, son olarak Gemini desteği üzerinde çalışmalarını hızlandırdı. Peki Google yapay zekası Chrome’da nasıl yer alacak?

Google’ın yapay zeka asistanı Gemini, son güncellemelerle artık daha fazla kullanıcıya açıldı. Gemini uygulaması ayrıca Türkçe dahil birçok dil desteğine kavuşarak genişlemeye devam ediyor. Son detaylar ise yapay zekanın Chrome ile entegre olacağını gösterdi.

iOS kullanıcıları Gemini’a Google Arama uygulamasının üst kısmından erişebiliyor. Kullanıcılar ister standart isterlerse Gemini destekli arama yapabiliyor. Masaüstü Chrome tarayıcısı ise artık adres çubuğunda Gemini desteği sunacak.


Apple ve OpenAI, iPhone için güçlerini birleştiriyor mu?

Apple ve OpenAI, iPhone için güçlerini birleştiriyor mu?

iPhone yerel olarak ChatGPT desteği mi alıyor? Apple ve OpenAI arasındaki yapay zeka görüşmelerinin hızlandığı söyleniyor.

Google’ın açıklamasına göre kullanıcılar, Chrome’da @gemini yazarak doğrudan yapay zekaya soru sorabilecek. Bu, yer imleri, geçmiş ve tarayıcı sekmeleri için mevcut kısayollarında Gemini ile kullanılacağını gösteriyor.

Google ayrıca Gemini için uzantı özelliğini de geliştirdi. Kullanıcıların belirli uzantılar aracılığıyla Gemini’da sorgular yapmasını sağlayan bu destek, artık daha fazla dil için kullanılabilir olacak.

Öte yandan Chrome; @gmail gibi basit komutlar aracılığıyla popüler Google hizmetlerindeki verilere doğrudan erişebilecek. Bu da uzantılarını tarayıcıda daha fazla kullanışlı olmasını sağlayacak.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Google yapay zekası Gemini ne kadar başarılı? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha Fazla İçerik

Telefon

vivo, katlanabilir telefon pazarındaki iddiasını sürdürerek X Fold 3 serisini kullanıcılarla buluşturma hazırlıklarını sürdürüyor. Çeşitli sızıntıların artması, lansmanın yaklaştığını gösteriyor. Son bilgilere göre, X...

Sinema

Netflix, son dönemde yaşadığı abone kayıplarını telafi etmek ve daha kaliteli içerikler sunmak amacıyla radikal değişikliklere gidiyor. Bu çerçevede, daha az ancak daha nitelikli...

Otomobil

Aston Martin, Lagonda markasını ayrı bir üst düzey elektrikli marka olarak yeniden piyasaya sürme hedefinden vazgeçme kararı aldı. Şirket Başkanı Lawrence Stroll, Lagonda’yı Bentley...

Telefon

Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 16 ve iPhone 16 Plus, beklenen tasarım ve...